-> Liity jäseneksi

Kaikille vuoden 2015 jäsenmaksun maksaneille postitetaan tammi-helmikuun aikana esitäytetty tilisiirtolomake vuoden 2016 jäseneksi liittymistä varten. Uutena jäseneksi liittyvät voivat täyttää jäsentietolomakkeen netissä tai bileissä.

Jäsenkortteja tehdään vapaaehtoisvoimin ja niitä postitetaan alkuvuodesta muutaman viikon välein. Korttia voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta info[a]oulunseta.fi, mikäli se ei ole saapunut postitse parin kuukauden sisällä liittymisestä.

HUOM! Mikäli liityit jäseneksi vuonna 2015, saat tänä ja tulevina vuosina VUOSITARRAN, joten älä heitä korttiasi pois!


Vuoden 2017 jäsenmaksut:

10 €, opiskelijat, työttömät, alle 16-vuotiaat, eläkeläiset, varus- tai siviilipalvelushenkilöt

20 €, muut kuin yllämainitut

60 €, kannatusjäsenyys (kannatusjäseneksi voivat toistaiseksi liittyä vain yhdistykset ja yritykset, mutta eivät yksityiset henkilöt)


Varaudu todistamaan olevasi oikeutettu alennushintaiseen jäsenmaksuun.

Kun liityt tämän sivuston kautta jäseneksi, saat lomakkeen täyttämisen jälkeen ohjeet jäsenmaksun maksamisesta. Myös bileissä voit maksaa jäsenmaksun.

 

Mitä saan jäsenyydellä?

Oulun SETA:n jäsenyys kannattaa, sillä jäsenenä olet oikeutettu alennuksiin bile- ja muiden tapahtumiemme lipuista. Saat alennuksia myös Setan muiden jäsenjärjestöjen bileissä ja tapahtumissa. Helsingissä sijaitseva yökerho ja kahvila DTM, tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn lauantaisin jäsenkortillamme.

Saat myös ILGA:n jäsenalennukset sillä yhdistyksemme on ILGA-Europe:n jäsen. Jäsenenä olet lisäksi käyttämässä lakisääteistä päätösvaltaasi yhdistyksen syys- ja kevätkokouksissa. Olet myös tukemassa työtämme joka mahdollistaa monia asioita, jotka eivät toteutuisi ilman meitä!

Jäsenyytesi osoittamiseksi saat nimelläsi varustetun jäsenkortin. Jäsenkortteja tehdään noin kerran kuussa, joten ole rauhassa, vaikkei korttia vielä heti seuraavana päivänä maksamisen jälkeen postilaatikossasi näykään.

Mihin jäsenmaksusi käytetään?

Yhdistyksellämme on toimisto, jonka vuokraamisesta ja käytöstä aiheutuu kuluja. Toimistollamme järjestetään muun muassa kokouksia, vertaistapaamisia sekä koulutuksia.
Osa varoista menee suurempien tapahtumien (mm. Vinokino) suunnitteluun ja toteutukseen. Myöskin matka- ja järjestelykuluja syntyy kun käymme kouluttamassa, tiedottamassa ja osallistumassa erilaisiin tilaisuuksiin eri puolilla Pohjois-Suomea.

Klikkaa tätä linkkiä, niin pääset täyttämään liittymislomakkeen.
Voit päivittää jäsentietojasi samalla lomakkeella. Merkitse tällöin "lisätiedot" -kenttään että päivität tietojasi.
Jäsentiedotteitamme toimitamme sähköisesti ja tekstiviestitse sekä halutessasi myös paperisena.