-> Liity jäseneksi

Kaikille vuoden 2017 jäsenmaksun maksaneille postitetaan tammi-helmikuun aikana esitäytetty tilisiirtolomake vuoden 2018 jäseneksi liittymistä varten. Uutena jäseneksi liittyvät voivat ostaa jäsenyyden joko nettikaupassamme tai bileissämme. 

Jäsenkortteja tehdään vapaaehtoisvoimin ja niitä postitetaan muutaman viikon välein. Korttia voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta info[at]oulunseta.fi, mikäli se ei ole saapunut postitse kuukauden sisällä liittymisestä.

HUOM! Mikäli liityit jäseneksi vuonna 2017, saat tänä ja tulevina vuosina VUOSITARRAN, joten älä heitä korttiasi pois!

Jäsenyydet Oulun Setan kaupasta

https://holvi.com/shop/oulunseta/


Vuoden 2018 jäsenmaksut:

10 €, opiskelijat, työttömät, alle 16-vuotiaat, eläkeläiset, varus- tai siviilipalvelushenkilöt

20 €, muut kuin yllämainitut

60 €, kannatusjäsenyys (kannatusjäseneksi voivat toistaiseksi liittyä vain yhdistykset ja yritykset, mutta eivät yksityiset henkilöt)


Varaudu todistamaan olevasi oikeutettu alennushintaiseen jäsenmaksuun.

 

In English

If you wish to join Oulun SETA, the local LGBTQIA rights association, please

Fill in the sign-up form

All members that paid their fees in the previous year will receive a notification about the new year's membership fees via email. New members can buy the membership in our web shop or at one of our parties.

The membership registry is updated by volunteers and new member cards are sent every few weeks. If you have not received your membership card has not arrived at your home address within a month or two, please inquire after it at info[at]oulunseta.fi.

Membership fees of 2018:

10€ discount groups (e.g. under 16-year-olds, students, umemployed, pensioners and those in army or civil service)

20€ regular membership

60€ sponsorship (if you wish to become a sponsor, please email us for further details!)

Please be adviced that you will need to have proof of eligibility for discount membership upon request.

If you want help with joining Oulun Seta in English, please email info[at]oulunseta.fi.

Mitä saan jäsenyydellä?

Oulun SETA:n jäsenyys kannattaa, sillä jäsenenä olet oikeutettu alennuksiin bile- ja muiden tapahtumiemme lipuista. Saat alennuksia myös Setan muiden jäsenjärjestöjen bileissä ja tapahtumissa. Helsingissä sijaitseva yökerho ja kahvila DTM, tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn lauantaisin jäsenkortillamme.

Saat myös ILGA:n jäsenalennukset sillä yhdistyksemme on ILGA-Europe:n jäsen. Jäsenenä olet lisäksi käyttämässä lakisääteistä päätösvaltaasi yhdistyksen syys- ja kevätkokouksissa. Olet myös tukemassa työtämme joka mahdollistaa monia asioita, jotka eivät toteutuisi ilman meitä!

Jäsenyytesi osoittamiseksi saat nimelläsi varustetun jäsenkortin. Jäsenkortteja tehdään noin kerran kuussa, joten ole rauhassa, vaikkei korttia vielä heti seuraavana päivänä maksamisen jälkeen postilaatikossasi näykään.

Mihin jäsenmaksusi käytetään?

Yhdistyksellämme on toimisto, jonka vuokraamisesta ja käytöstä aiheutuu kuluja. Toimistollamme järjestetään muun muassa kokouksia, vertaistapaamisia sekä koulutuksia.
Osa varoista menee suurempien tapahtumien (mm. Vinokino) suunnitteluun ja toteutukseen. Myöskin matka- ja järjestelykuluja syntyy kun käymme kouluttamassa, tiedottamassa ja osallistumassa erilaisiin tilaisuuksiin eri puolilla Pohjois-Suomea.

Klikkaa tätä linkkiä, niin pääset täyttämään liittymislomakkeen.
Voit päivittää jäsentietojasi samalla lomakkeella. Merkitse tällöin "lisätiedot" -kenttään että päivität tietojasi.
Jäsentiedotteitamme toimitamme sähköisesti ja tekstiviestitse sekä halutessasi myös paperisena.